Jdi na obsah Jdi na menu
 


KSČM S MÉHO POHLEDU :

6. 12. 2011

Zprávy-levicových hodnot:

Velice si vážím,že jste na strankách,které nejsou cílene vulgarismu,ale chci vyjádřít svou podporu a spolupráci UV KSČM.
Jest-liže si někdo myslí,že nechci nebo to podle některých představitelu jiných stran to může takhle zaznět,že nemám na diskuse a také ,že neodpovídám adekvátně.

Je velice správne a já si na tom velice zakladám,strana KSČM za kterou stojím a vždy stát budu.
Nerad bych zde působil tak,že neodpovídám na dialogy,ale dle plánu práce ,pro kterou jsem si vybral pracovat jak v politice tak i na banálni úrovní.
Je pravdou,že zastávám politiku KSČM ku prospěchu potřebných a není mi vůbec jedno jak se v zemi s občany nakladá.Může se stát,že to vyzní skepticky,ale já nepodporují,žádne jiné subjekty a to znamená,že jen vyjimečně se schodují spředstaviteli jiných stran.Myslím si,že to, ale není ničim vyjímečné.Takovým spůsobem tu přece jedná,kde kdo a nikomu to nevadí.
Práci Městu jsem schopen se věnovat naplno ,včetně vyjednávání i s ostaními strany,které u nás ve volbach 2010 uspěly a nemyslím si,že bych byl městu pro škodu,přece bydlíme ve Městech a Obcích,proto aby se nám tam žilo slušně a důstojně tak,aby skvétaly pro všechny generace.A nemůže nám být jedno jak předáme naším dětem jak Města tak Českou Republiku,važme si kde žijeme a proč žijeme.
Je důležité si připomenout kdo a jak se zasloužil o to jak dnes žijeme.

Nesmíme zapomínat na druhou světovou válku,která rozdělila svět na několik časti.
Přesto všechno jsme tu a můžeme zato poděkovat občanum v letech 1938-1945,kteří bojovali a my dnes jsme povinní vzdát úctu všem co padli za nás .Je mi velice smutno s toho,že spousta lidí už dnes ne že si nepamatují,ale ani nechtějí pamatovat,že nějaká válka vůbec byla.
Táto uspěchaná doba,která se říti do neznáma,plna korupce a nenávisti vůči druhým.
Je škoda,že se zapominá na dobré vychování a vidíme všichni jak a kde se řítime.
A je uplně jedno jestli to je levicového a nebo pravicového sistému.
Dokud bude převládat lhostejnost a neúcta jeden k druhému,nastanou jenom další nepokoje a možnost vytvářet podminky k vákám a ostatním jevům.
To bylo náhlednutí jen krátce do minulosti.

Proto žijme současnosti a važme si každý svých hodnot a využijme jí ku prospěchu všem,kteří ji také moc potřebují.

Možná, že svými slovy zase někoho neuspokojím,ale rád bych do politického dění dostal klidnější nadhled a smysuplnost.

Nevraživosti je dnes hodně a já bych nerad přispíval dalším možným příčinám.
Na závěr bych chtěl jen zdělit,že jakékoliv moje nebo kopírované ze světa a strany KSČM budou a věřmí,že nezklamu jak příznivce , tak členy naší strany,zárověn bych byl velice rád ,abych i ti co zrovna nejsou naši příznivci,ale opák je pravdou nebo mnou samotným nejsou zrovna nadčení byli ,alespon trochu tolerantní .Doufám,že i z naši strany pokud to bude možné ,mluvím za sebe a věřte ,že nejsem pro opakované útoky na všech frontách.

Dialog byl určen DENÍK POLITIKA

Korošík Vlastimil: